onsdag 8 augusti 2012

Blodigt Drama


Ja fy vilken kväll det vart igår. Eddies sista kväll hemma på pappaledigt.
Han var så glad när han hade fått delar till sin moppe/cross (va det nu är..) och skruvade i garaget igår.
Holly var med, det är ju så kul att titta på vad pappa sysslar med!
Nå, tydligen hade hon satt handen på ett tokigt ställe och blev i kläm på något vis, och det slet upp en ganska bra flik i tummen på henne. Tippar på att det är ca 1-1,5 cm långt. Vilket är ganska mycket på en liten stackars tumme!
Och fy farao vad det blödde! Vilket kanske syns på Eddies tröja här ovan som han använde som trasa att torka med.

Så vi fick slänga på ett plåster och linda in handen med en kökshandduk och kasta oss i bilen och fara iväg till akuten. Vi hade lite smått med panik om vi säger så. Man visste ju inte alls hur illa det var när det blödde så mycket, det var så svårt att se hur djupt och brett såret var.

Väl på akuten hade vi oturen att dom fick in ett akutfall precis då, så vi fick vänta 2 timmar och sen fick vi komma in i ett behandlingsrum och ge Holly lite lugnande. Då var klockan typ 22 nånting. Efter ett tag blev hon jätte dåsig och slattrig så att läkaren kunde titta på såret ordentligt. Tack o lov behövdes det inte sys, då det redan hade börjat "läka ihop sig", så hon fick plåster och bandage (som visserligen lossade efter 10 minuter i bilen).

23:30 var barnen i säng, och då var man liite trött. Och hungrig!
Men idag går det bra. Holly har 2 plåster runt tummen, och det verkar hålla ihop såret. För det blöder inte och hon låter det vara, än så länge. Hon till ock med använder handen som vanligt också.
Jätte skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar